Wil in januari naar de PDC Q-School in Kalkar

In januari 2023 ga ik dan eindelijk de stap zetten om een PDC Tour Card te bemachtigen. Na een lange periode van kwakkelen heb ik onlangs een operatie aan mijn schouder ondergaan en lijkt het allemaal de goede kant op te gaan.

Heb natuurlijk al die tijd niet stilgezeten. Ben altijd nog wel actief met darts bezig geweest, maar dan E-Darts in Duitsland. Maar nu de PDC karavaan met de Q-School in Kalkar neerstrijkt is dit een prachtige kans voor mij om een gooi naar een Tour Card te maken.

Van 9 tot en met 15 januari wordt dit kwalificatietoernooi gehouden en ga ik mij daar voor inschrijven. Mooi zal zijn als het kostenplaatje voor deze Q-School enigszins kan worden gedekt door 1 of meerdere sponsoren.

Weet jijĀ  iemand die mij zou willen sponseren of wil jezelf sponseren stuur me dan een email met daarin je telefoonnummer om een afspraak te maken om hierover te praten.