Biografie

Naam :                  Stephan Gerritsen

Geboren :             26 december 1971

Burg. Staat :         Gehuwd met Suzanne

Woonplaats :        Didam, Nederland

Kinderen :             1 dochter, Sanna

In 1995 ben ik begonnen met darten. Nadat ik hier in de regio een paar toernooien won ben ik rond 2001 begonnen met nationale en internationale toernooien te spelen om hoger op te komen.

En met succes. Zo klom ik door de jaren  steeds hoger op de Nederlandse ranglijst  en bereikte in 2010 zelfs de top 6 van Nederland en werd opgenomen in het Nederlandse team  en speelde dat jaar voor Nederland mee tijdens de Spring Cup  in Hongarije.

Als spelers van de nationale selectie deed ik dat jaar ook mee aan de Winmau World Masters en bereikte dat jaar de laatste 24 van dit toernooi. Ik verloor toen de sheet finale anders had ik het podium bereikt waar de beste 24 spelers van het toernooi  verder gingen.

Een jaar later stond ik weer op de Winmau World Masters in Engeland waar ook daags vooraf aan dit toernooi een toernooi gehouden wordt voor deelname aan het BDO Lakeside World professional Darts Championship. Daar verloor ik de halve finale en was dus heel dichtbij deelname aan een wereldtop darts toernooi.

In 2012 won ik het koppeltoernooi van het Swiss Open en in 2014 werd ik daar tweede maar won ik de Darts4u Road to the Winmau ranking en mocht toen opnieuw deelnemen aan de Winmau World Masters in Engeland.

Daarna speelde ik enkele jaren softtip competitie in Duistland en heb met een Duits team uit Dinslaken meegedaan aan het WK softtip in Las Vegas USA

Mijn droom is nog steeds om eens op een wereldpodium te spelen om te laten zien dat ik best een pijltje gooien kan, maar om dit te kunnen realiseren ben ik buiten mijn darts kwaliteiten ook afhankelijk van sponsors.

Wil jij me sponsoren of weet je misschien een sponsor voor me stuur me dan een berichtje en maken we een afspraak om hierover  een te praten

Groetjes

Stephan