Voor de derde keer op rij op de beurs van Doetam

Geeft me toch een goed gevoel dat ik ook dit jaar weer gevraagd ben om op de beurs van Doetam aanwezig te zijn om mensen met een spelletje darts te vermaken.

En dit jaar was het nog wel een zeer speciale beurs van het bedrijf met filialen in Doetinchem en Eibergen omdat de beurs samenviel met hun 50 jarig bestaan.

Voor de derde keer op rij stond ik daar samen met Henk Westerdaal van Darts4u om de gasten van Doetam te laten darten voor leuke prijzen. Dit kon via een spelletje 9 darts shoot out waarin deelnemers 9 pijlen moesten gooien om een zo hoog mogelijke score te halen.

Ook waren er zo af en toe uitdagingen en speelde ik tegen 1 van de aanwezigen een leg maar de rode draad van twee dagen jubileumbeurs was toch dat spelletje met 9 pijlen.

Zoiets is ook leuk op personeelsfeesten, feestavonden, of een beurs bij uw bedrijf of op  een andere locatie.  Naast de 9 darts shoot out zijn er ook tal van andere mogelijkheden om er een geslaagde avond van te maken. Meer weten stuur dan een email naar info@darts4u.nl voor meer informatie