Startbewijs gewonnen voor E-Darts toernooi met € 50.000 prijzenpot

De laatste tijd, vanwege de pandemie,  weinig aan darts kunnen doen, maar ondanks dat bleek afgelopen zondag dat ik het nog steeds in de vingers heb want ik won namelijk bij een plaatsingstoernooi een startbewijs voor een toernooi met heel veel prijzengeld.

Zondagavond werd er in Gaststätte Zum Krug in Dinslaken Duitsland een toernooi gehouden waar men een startbewijs kon winnen voor deelname aan het Michael Humpfner Gedächtnis Turnier dat op 10 en 11 en 12 december wordt gehouden in Geiselwind Duitsland.

Michael Humpfner was destijds voorzitter van de E-Darts vereniging uit deze regio. Een zeer gerespecteerd man die veel te vroeg is overleden . Ter ere van hem is dit toernooi opgezet met daaraan gekoppeld een leuke prijzenpot. In totaal kunnen er 128 spelers meedoen aan dit toernooi.

Verspreid over 3 dagen speel je dan een aantal toernooien en bij die toernooien verdien je punten voor jouw ranking status. Zondag na het laatste toernooi worden alle behaalde punten dan bij elkaar opgeteld en afhankelijk van het resultaat verdien je dan een deel van de prijzenpot die € 50.000 groot is.

En die zondagavond was ik op dreef en naarmate het toernooi vorderde won ik steeds meer partijen met 12 en 13 darters en in de finale, die ik won, wist ik ook nog een 139 finish te gooien.

Ik ben blij met dit ticket en bedank Gaststätte Zum Krug dat ze me die kans hebben gegeven om voor dit ticket te spelen

Foto © Gaststätte Zum Krug Dinslaken