Runner-up van het FF naar Steef Veltins Open Dartstoernooi

Zaterdag 7 maart werd in Hummelo, café-zaal-terras FF naar Steef het zevende Veltins Open Dartstoernooi gehouden. Altijd een gezellig en strak georganiseerd toernooi waar toch de nodige sterke darters op af komen.

Het toernooi begon met een poulefase en trof het natuurlijk weer want ik werd in “de poule des doods” geloot met Peter van den Toren, Joost Geurts, en Elrico Lenting. Ik wist de finaleronde te halen en vanaf dat moment was ik ook aardig warm gedraaid en won de eerste knock out wedstrijd voor een plek in de kwartfinale mat 4-0 van Dennis Sanders.

In de kwartfinale trof ik Willie de Beij en die snoepte de eerste leg van me af om vervolgens er vier op rij te winnen voor een halve finale tegen Roel Eijkelkamp die ik ook won en de finale bereikte.

Maar wilde het niet meer zo gaan als ik wilde en mijn tegenstander Frans van de Linden die was op dreef en wist me met 5-1 onder de duim te houden. Het was na lange tijd weer eens een steeltip toernooi en dat is toch altijd weer even wennen, maar al met als kan ik weer terugkijken op een lekker gespeeld toernooi.