Redelijk tevreden over resultaat Dutch Open 2019

Nee helaas geen podium wedstrijden of grote beker mee naar huis. Met deze eer streek Richard Veenstra die een topprestatie heeft neergezet in een veld van bijna 4.000 deelnemers.

Mijn Waterloo vond ik in de ronde voor een plek bij de laatste 128 van het toernooi waar ik de vijfde en alles beslissende leg niet eerder uit kreeg dan mijn tegenstander Odwin Tuinstra.

Op weg naar de sheet finale tegen Tuinstra verloor ik slechts 2 legs, de andere drie partijen won ik met 3-0. Ook die uit de eerste ronde van het toernooi wat voor mij toch altijd de zwaarste ronde van het toernooi is.

Alles achteraf bekeken kan ik zeggen dat ik toch redelijk tevreden ben met het resultaat. Na zo lang mee te hebben gespeeld in het softtip circuit vind ik mijn eerste grote wedstrijd in de steeldarts competitie me de bevestiging geef dat ik best nog mee kan draaien op een hoger niveau. Dus weer op naar het bord en trainen.